REVIVALS INDONESIE/HONG KONG  NOVEMBER 2012

1 november 2012 vertrokken Efi en ik op uitnodiging van onze vriend pastor John Pangalila naar Indonesie!! Na aankomst op de luchthaven van Jakarta vlogen we na een paar uur door naar Manado, Noord Sulawesi. We hielden een aantal revivalmeetings waaronder in de grootste Pinkstergemeente GPDI o.l.v pastor Ivonne Awoei.

 DSC01740 Small DSC01769 Small

 

.

 

Ook verzorgden we we een 3-daagse campagne in de kerk van ps. John Pangalila. In iedere dienst ervoeren we een enorme tegenwoordigheid van de Heilige Geest en velen werden gered, aangeraakt en verfrist in hun wandel met Jezus!! 

  

Na Manado vlogen we terug naar Jakarta. De volgende dag reden we met de auto met chauffeur verzorgd door IFGF GISI naar de grote stad Bandung, ongeveer 4 uur rijden van Jakarta! De volgende dag, zondag deden we een campagne in de geweldige kerk van IFGF GISI o.l.v. pastor Sammy.

  

Tijdens de revivalmeetings in de IFGF GISI kerk in Bandung kwamen ongeveer 40 met name jongeren naar voren om een beslissing te nemen, Jezus te dienen!! (Zie foto)  

De dag erna reden we weer terug naar Jakarta en na aankomst in m'n hotel was een koude douche geen overbodige luxe!! Het was even tijd om een dag heerlijk te chillen.... De 3 dagen dat we in Jakarta waren gingen we met een team van World Harvest naar een grote sloppenwijk. We hadden 400 voedselpakketten laten maken van geld die onze sponsors hadden gedoneerd voor deze actie!!  Er wonen op Kampong Sawa honderden mensen die leven en werken bij een vuilnisbelt. 

DSC01524 SmallDSC01478 SmallDSC01479 Small     

Hier staan we voor een kerkje midden op een sloppenwijk in Jakarta. De medewerkers van World Harvest maakten een grote banner om hun dankbaarheid te tonen aan ons, Living Water Ministries en onze partners!!  De witte dozen die op de grond staan zijn voedselpakketten en iedere rode pakket bestaat uit een baaltje rijst, olie en suiker!! Voor ons betekent dat niet veel maar voor de mensen die langs een vuilnisbelt leven was het een Gods geschenk!! Met een grote glimlach, maar ook met een gezicht van, 'wie ben ik dat jullie dit aan mij geven' ontvingen de vrouwen en kids hun pakket!!  Ik vind het zo mooi dat de Heer zegt in Spreuken: "Wie geeft aan de armen zal zelf nooit gebrek lijden"......Super toch!!  

  DSC01499 Small DSC01475 Small DSC01556 Small 

De huizen waren ze wonen met hun kinderen bestaat niet meer uit houten  muren met een plastic golfplaten dak. We organiseerden in een kerkje een evangelisatiedienst en ook veel moslim vrouwen kwamen luisteren naar de Boodschap van Jezus. Daarna deelden we honderden balen rijst uit aan de allerarmsten, wezen en weduwen. Ook voor de kids had Efi 200 'goody bags' laten maken waar ze zo blij mee waren. 

 DSC01557 Small

 

HONG KONG

Na onze missie vlogen we van Jakarta naar een nieuw land Hong Kong, naar onze 'long time' vriend Ernst Jan die getrouwd is met de knapste vrouw uit Hong Kong, die Dorothy heet...

DSC01833 SmallDSC01640 Small

Ernst Jan en Dorothy hebben een geweldig getuigenis!! Anderhalf jaar geleden kwamen Ernst Jan en Dorothy naar Nederland en vroegen gebed omdat Dorothy niet zwanger kon raken!!  Nooit zal ik vergeten dat we bij ons thuis in Vlaardingen met Dorothy en Ernst Jan mochten bidden voor een wonder!!  Ruim een jaar later hoorden we 'breaking news'......Dorothy was zwanger!! Glory.....maar God is een God van dubbele porties, want tijdens een scan in het ziekenhuis in Hong Kong zagen de doktoren niet 1 babietje, maar 2 babietjes..Lachen  Halleluuuuuuja!!  2 meiden...."Er zijn geen grenzen aan Jezus' macht.... 

Ernst Jan had voor ons een paar revivalmeetings geregeld en wat hebben we Gods Glorie gezien!!  We waren ook uitgenodigd in een grote Pinkstergemeente met 4000 leden!!  Na de dienst ontvingen we van de voorganger een uitnodiging om de volgende keer te zingen en te spreken in alle 4 de zondagdiensten!!  God is goed, in Indonesie en Hong Kong kwamen ongeveer 250 mensen tot levend geloof in de Heer Jezus!!  Mensen getuigden over hun genezingswonder en we zijn blij met onze contacten in China!!  Dank lieve vrienden voor jullie gebeden en financiele hulp voor dit zielenreddende werk!! 

    

We waren nog nooit eerder in China geweest en we zijn de Heer dankbaar voor een nieuw land die Hij voor ons geopend heeft!!  Op de foto's valt op dat we genieten van deze schitterende wereldstad Hong Hong!!  We hadden heerlijke diensten waar die lieve Heilige Geest weer heerlijk kon bewegen. Tientallen mensen werden gered en honderden verfrist en bemoedigd in hun wandel met Jezus!! We waren dankzij Ernst Jan uitgenodigd om in de grootste Pinkster Gemeente te dienen, een voormalige bioscoop!!  De naam van de gemeente is de ICA Church wat staat voor International Christian Assembly.  De deuren staan wijd open en toen we na 5 dagen weer terugvlogen naar Amsterdam  dankten we bij de 'take off' in het vliegtuig de Heer voor de geweldige zegen die we mochten achterlaten in het Verre Oosten!!  To God be the Glory for the things He has done.....    

 DSC01786 SmallDSC01761 SmallDSC01783 SmallDSC01769 Small

De de laatste foto, genomen op de laatste dag in China. Efi denkt nu maar aan 1 ding namelijk, ' ik ben het nou echt zat, ik heb heimwee, ik wil naar m'n zoon Samuel in Vlaardingen. Je ziet in haar ogen het verlangen om haar eniggeboren zoon te knuffelen!!Tong uitsteken  Wat ben ik trots op m'n vrouwtje dat ze nog steeds na bijna 40 jaar enthousiast zich voor 100% inzet om met haar schitterend gezalfde stemgeluid Gods Koninkrijk wereldwijd te zegenen....  

 DSC01859

 Even de stoom afblazen en wat had Ernst Jan ons in de watten gelegd! Hij bracht ons naar de meest exclusieve restaurants in Hong Kong en wat hebben we heerlijk gergeten. Dank je wel vriend. De Here zal je ervoor zegenen!! Wat een gezegende en onvergetelijke tijd in China!!

DSC01804 SmallDSC01802 SmallDSC01833 SmallDSC01861 Small